• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.

Uitnodiging seizoensafsluiting en beach-rommeltoernooi VC Tornado

Op zaterdagavond 30 mei (de avond voorafgaand aan de 3de editie van het Tornado beachvolleybaltoernooi) wil het bestuur een Tornado seizoensafsluiting/clubavond organiseren. Alle (jeugd)leden vanaf Meisjes C zijn hiervoor van harte uitgenodigd!

De avond start om 19.00 u met een rommeltoernooi op het (dan nog verse) strandzand voor 't Pumpke. Voor alle leden is er zo de mogelijkheid om alvast te wennen aan het beachvolleybal en zich zo optimaal voor te bereiden op het toernooi de volgende dag.
Gedurende de avond willen we de teams die kampioen zijn geworden (nogmaals) huldigen. Want we hebben dit seizoen, mocht dat jullie nog niet duidelijk zijn, maar liefst 3 kampioensteams in ons midden: Meisjes C, Meisjes B en onze Dames Recreanten.... Een unieke gebeurtenis die extra aandacht verdiend!!

Na afloop van het rommeltoernooi is er de mogelijkheid om gezellig na te praten over het seizoen onder het genot van een hapje en een drankje (aangeboden door het bestuur).
Vooraf willen we graag weten hoeveel leden aan deze avond deel willen nemen. Je kunt je inschrijven door een mail met de titel 'Seizoensafsluiting Tornado' en je naam te sturen naar: info@vc-tornado.nl. Geef ook aan of je mee wil doen aan het rommeltoernooi. Je kunt je tot en met vrijdag 22 mei opgeven.
Wij hopen op een grote opkomst, dus graag tot zaterdagavond 30 mei!

Bestuur vc TornadoBertwin - Hanny - Erik - Yvon