Shirtsponsors

Klik hier voor bordsponsoren

Hoofdsponsor

van tilburg

Inschrijven

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.

Inschrijven Nisserois Zomer Volleybal Toernooi.

Na 6 jaar op het zand te hebben gespeeld op het Raadhuisplein in Nistelrode gaan we dit jaar op zondag 16 juni 2019 Het Nisserois Zomer Volleybaltoernooi organiseren op gras. Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden op Hoge Akkers 1 te Nistelrode.
 
Alle niveaus kunnen meedoen, van beginners tot gevorderden. Er wordt gestreefd om dezelfde niveaus tegen elkaar te laten spelen. We onderscheiden de volgende categorieen:
- Beginners: Je hebt nog bijna nooit gevolleybald
- Gemiddelden: Je hebt wel eens recreatief gevolleybald en kunt een beetje volleyballen
- Gevorderden: Je kunt volleyballen
 
Het toernooi start in de ochtend, de exacte starttijd wordt later nog gecommuniceerd. Teams moeten bestaan uit minimaal vier personen. Inschrijven met meer personen is mogelijk, maar de wedstrijden worden gespeeld met vier personen per team. Uiteraard kunnen spelers tijdens de wedstrijden wel gewisseld worden. Het inschrijfgeld bedraagt ? 20,- per team. Meedoen mag vanaf de leeftijd van 15 jaar.
 
Horeca
Uiteraard is er iets geregeld voor een hapje en een drankje tijdens het toernooi. Dit jaar zullen er munten verkocht worden. Met deze munten is het mogelijk om een koel drankje in de kantine van het gilde te bestellen. Deze consumpties kosten 1,75 euro per stuk. Zoals ieder jaar zal er wat lekkers te vinden zijn op de wedstrijdtafel, dit wordt deze keer uitgebreid met wat vers fruit van de groenteboer Ceelen. Naast deze mogelijkheden is er dit jaar ook mogelijkheid tot een lekkere snack van de frietkar! Hier dient contant of met de pin betaald te worden (dus niet met consumpties). De frietkar zal niet de gehele dag geopend zijn. De exacte tijden zullen volgen via de mail en op de dag zelf aangegeven worden. 
 
 
Vragen? Stuur dan een mailtje naar tornadobeachvolley@gmail.com.
We hebben ruimte voor een beperkt aantal teams dus schrijf je snel in. VOL = VOL.