Shirtsponsors

Klik hier voor bordsponsoren

Hoofdsponsor

van tilburg

Inschrijven

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.

Wedstrijden 28 maart

Wedstrijden Vc Tornado

Dames 1

De dames van Tornado speelden afgelopen zaterdag in Nistelrode tegen Hajraa dames 3 uit Eindhoven. De eerste set ging gelijk op. Door service fouten en slechte passes van Tornado werd deze set gewonnen door Hajraa. Met goede moed begonnen de dames aan de tweede set, maar ook deze set en de derde set was Hajraa sterker.Tornado speelde in de vierde set beter. De dames leken meer plezier te hebben, waardoor het spel beter werd. Dit zorgde voor winst voor Tornado in de vierde set. Volgende wedstrijd wordt gespeeld tegen Saturnus dames 2 op zaterdag 11 april 16:15 uur in Uden.

 

Meisjes C

Deze wedstrijd was een belangrijke voor de uiterlijke eindstand in onze klasse. Bij aanvang van de wedstrijd stond Ovoco bovenaan, 3 punten voor op Tornado.

De hele week was Tornado al in voorbereiding op deze wedstrijd. Helaas waren Myrte en Inge niet fit genoeg om mee te kunnen spelen. Maar omdat het team een brede basis heeft waren er toch nog 8 fitte spelers. Tornado begon heel vastberaden aan de wedstrijd. De tegenstander serveerde de eerste paar keer erg goed waardoor er meteen een achterstand was. Gelukkig hadden de meisjes voldoende zelfvertrouwen om de punten terug te pakken en het overzicht te houden. Met goed en mooi spel werd de eerste set gewonnen met 25-19.

De tweede set was heel spannend. Beide teams speelde erg goed. Er waren lange rally’s en er waren verschillende mooie aanvallen die ook goed verdedigd werden. Met slim blokkeren zijn verschillende punten gemaakt. Tornado won ook deze  set met 25-23. De derde set was heel erg spannend. De teams gingen gelijk op tot 21-21. Daarna had Tornado iets meer geluk waardoor ze ook deze set wonnen. 25-21.

Bij de start van de vierde set leek alsof de energie op was. Er werd geknokt maar het lukte niet meer. Ondanks time-outs en wissels was het zelfvertrouwen weg en durfde niemand meer echt aan te vallen. Helaas werd deze set verloren. Het was een mooie wedstrijd met goed spel en lange rally’s.

Door de eindstand van 3-1 staan er op dit moment drie teams op de eerste plaats. Met nog 2 wedstrijden voor de boeg is de kans dat Tornado MC kampioen gaat worden een stapje dichterbij gekomen.