Shirtsponsors

Klik hier voor bordsponsoren

Hoofdsponsor

van tilburg

Inschrijven

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.

Wedstrijden 10 januari

Tornado Dames 1 pakt 5 punten in Helmond

VC Polaris DS 3 ontving zaterdag Tornado dames 1. Ondanks dat Polaris deze competitie geen punten weet te pakken, waren ze niet geheel ongevaarlijk. Het team uit Helmond wist Tornado dames 1 wat uit balans te brengen. Dit uitte zich vooral in de eerste en derde set, waar de setstanden behoorlijk opliepen. Tornado was er echter op de juiste momenten en poetste ieder setpunt van de thuisploeg zonder genade weg. De tweede en vierde set liet Tornado zien waarvoor ze gekomen waren en dat waren die vijf punten. Op de mooie opbouwen en goede aanvallen had de thuisploeg geen antwoord. Het was niet geheel overtuigend, maar Tornado pakte de winst en staat nu vierde in de competitie. Volgende week speelt het team thuis tegen VC Unitas DS 2.

Meisjes C

In de jeugdcompetitie van Tornado meisjes C is er ieder half jaar een nieuwe indeling. De meisjes zijn in het vorig half jaar op een mooie vierde plaats geëindigd. Samen hebben ze afgesproken om deze helft te proberen om kampioen te worden .

De tegenstander was Phoenix uit Zaltbommel. Het was een mooie wedstrijd die in het begin gelijk op ging. Toch was de winst in de eerste set  snel binnen. 25-13. De tweede en derde set verliepen erg vlot. 25-13 en 25-8.  Emma maakte  heel veel punten met blokken. Inge was alert aan het net. We zijn aan het oefenen om meer te bewegen en naar de grond te gaan en Elze heeft  in de wedstrijd laten zien dat dit effect heeft. Ook Inge was erg alert aan het net. De laatste set verliep wat moeizamer. De tegenstander maakte het ons moeilijker door onverwachte ballen terug te spelen. Gelukkig was de winst voor ons. Een goed begin dus van onze weg naar de top.