• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.

Inschrijfformulier Nisserois Zomer Volleybaltoernooi 2019

Op zondag 16 juni 2019 wordt er weer een volleybaltoernooi georganiseerd! Het toernooi vindt wederom plaats op de Hoge Akkers 1  in Nistelrode. Iedereen vanaf 15 jaar is welkom, zowel beginners als gevorderden.

Senioren:
Het seniorenprogramma bestaat uit een toernooi waar de organisatie er naar streeft dezelfde niveau’s tegen elkaar te laten spelen. Er zijn dit jaar 3 categoriën:

-          Beginners: Je hebt nog bijna nooit gevolleybald

-          Gemiddelden: Je hebt wel eens recreatief gevolleybald en kunt een beetje volleyballen

-          Gevorderden: Je kunt volleyen

Het toernooi start in de ochtend. (Exacte starttijd wordt later gecommuniceerd) Teams moeten bestaan uit minimaal vier personen. Inschrijven met meer personen is mogelijk, maar de wedstrijden worden gespeeld met vier personen per team. Uiteraard kunnen spelers tijdens de wedstrijden wel gewisseld worden. Het inschrijfgeld voor volwassenen bedraagt € 20,- per team. Meedoen met het seniorenprogramma mag in de leeftijd vanaf 15 jaar.

We hebben ruimte voor een beperkt aantal teams dus schrijf je snel in. VOL =  VOL.

Inschrijfformulier senioren.