• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vct/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.

Inschrijfformulier beachvolleybaltoernooi 2017

Op zondag 7 mei 2017 wordt er weer een beachvolleybaltoernooi georganiseerd voor jeugd en volwassenen! Het toernooi vindt wederom plaats op het Raadhuisplein in Nistelrode. Iedereen is welkom, zowel beginners als gevorderden, als jeugd en volwassenen.

Jeugd:
Het jeugdprogramma bestaat net als vorig jaar uit een clinic met een toernooi. De clinic wordt ook dit jaar weer verzorgd door een topvolleyballer!

Voor het jeugdprogramma is het mogelijk individueel in te schrijven of als team (minimaal vier personen). Het inschrijfgeld voor de jeugd bedraagt € 4.00 per persoon. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen zich inschrijven. Het jeugdprogramma vindt in de ochtend plaats, de starttijd krijg je later nog door.

Senioren:
Het seniorenprogramma bestaat uit een toernooi waar de organisatie er naar streeft dezelfde niveau’s tegen elkaar te laten spelen. Er zijn dit jaar 3 categoriën:

-          Beginners: Je hebt nog bijna nooit gevolleybald

-          Gemiddelden: Je hebt wel eens recreatief gevolleybald en kunt een beetje volleyballen

-          Gevorderden: Je kunt volleyen

Het toernooi start in de ochtend. (Exacte starttijd wordt later gecommuniceerd) Teams moeten bestaan uit minimaal vier personen. Inschrijven met meer personen is mogelijk, maar de wedstrijden worden gespeeld met vier personen per team. Uiteraard kunnen spelers tijdens de wedstrijden wel gewisseld worden. Het inschrijfgeld voor volwassenen bedraagt € 20,- per team. Meedoen met het seniorenprogramma mag in de leeftijd vanaf 15 jaar.

BBQ
Wil je het toernooi gezellig afsluiten? Dit jaar is het mogelijk om na het toernooi met je team te barbequen op het terras. Je kunt je op het inschrijfformulier inschrijven voor een arrangement van BBQ enzo voor € 10,- per persoon.

We hebben ruimte voor een beperkt aantal teams dus schrijf je snel in. VOL =  VOL.

Inschrijfformulier jeugd.

Inschrijfformulier senioren.