Shirtsponsors

Klik hier voor bordsponsoren

Hoofdsponsor

van tilburg

Inschrijven

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/volleybaltorna/domains/volleybalclub-tornado.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.

Dames 1 21 maart

Afgelopen zaterdag heeft Dames 1 gespeeld in Veghel tegen Skunk.  
De wedstrijd was vanaf het begin af aan al spannend. De teams waren aan elkaar gewaagd en voor een lange tijd ging het gelijk op. Aan het einde van de eerste set ging het erom wie deze zou winnen. Het was 24-25, maar helaas werd net het laatste punt afgegeven waardoor Skunk de eerste set kon pakken.  
De tweede set begon hierdoor wat wankel. De dames van Tornado werken hard, maar tevergeefs. Ook de tweede set werd gewonnen door Skunk.  
In de derde en de vierde set keerde de strijdlust van Tornado terug en de dames gooiden alles in de strijd om te winnen. Na enkele mooie duiken en service beurten maakte Tornado het steeds lastiger voor Skunk om te winnen. Helaas net niet genoeg en moesten de dames ook de derde en vierde set afgeven aan Skunk. 
 
Hoewel Dames 1 met 4-0 verloren heeft, hebben de dames ontzettend hard gewerkt! Skunk was een leuke tegenstander waardoor de meiden alles uit de kast hebben moeten halen. En dat laatste hebben ze ook zeker gedaan!